За ALPIN

Всеки уред ALPIN е направен с намерението да спести енергия и да постигне комфорт в пространството. Поради тази причина ние се грижим много за това, с което работим, всяка суровина, всеки процес и всеки детайл. Избираме устойчиви, висококачествени материали и ги използваме, за да създаваме модерни, надеждни и екологични системи за климатизация. Стараем се да доставяме дълготрайни съвременни уреди, които да служат за постигане на комфортна среда дълги години.
Продуктите ALPIN отговарят на ErP и ROHS дерективите за проектиране, производство и употреба на климатични системи, както и сертификат KEYMARK, който означава истинска добавена стойност, представляваща тествано и сертифицирано съответствие с хармонизирани европейски стандарти за качество, потвърдено от
независима трета страна. KEYMARK също така допълва маркировката CE в случай на онези продукти, за които това е законово изискване, като по този начин служи за повишаване на доверието на потребителите в цяла Европа. Благодарение на инвестирането в най-новите технологии, системите ALPIN са сред най-модерните климатични решения за жилищни и обществени нужди.
Избирайки ALPIN, вие получавате висококачествен и екологично чист продукт, който отговаря на вашите очаквания на разумна цена.

Показване на 6 резултата